Judul Film HOLLYWOOD versi bahasa SUNDA

Judul Film HOLLYWOOD setelah diterjemahkan ke bahasa SUNDA

- DIE HARD = Hese Paeh

- TITANIC = Titeuleum

- FAST & FURIOUS = Ngebut bari ambek-ambekan

- IRON MAN = Tukang Ngalicin

- HUNGER GAMES = Ulin Neang Dahareun

- MEN IN BLACK = Si Hideung

- KICK ASS = Ditalapung

- PARANORMAL ACTIVITY = Dijungjurigan

- FINAL DESTINATION = Cilaka 12

- GONE WITH THE WIND = Hiber

- BOURNE IDENTITY = Kuring Saha

- DIE ANOTHER DAY = Engke we Paehna

- BABY'S DAY OUT = Orok Leupas

- I AM NUMBER FOUR = Aing Ka Opat!

- STAND BY ME = Gigireun

- SLEEPING BEAUTY = Sarewae

- TOY STORY = Cocooan Hirup

- FINDING NEMO = Newak Lauk

- INCEPTION = Kaimpen impen

- THE LORD OF THE RINGS = Nuboga cingcin

- MILLION DOLLAR BABY = Awewe Awis

- SPIDERMAN = Lamat Lancah

- KING KONG = Biang Kunyuk

- MISSION IMPOSSIBLE = Teu Tiasa

- GHOSTBUSTER = Tukang Newak Jurig

- 3 IDIOTS = Belegug Tiluan

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Salah Transfer BCA, Modus Penipuan?

Komentar Rumah Hantu Yogya Kepatihan Bandung

Kalender 2016 Download Gratis Fomat Vector PDF & CDR Coreldraw